Vervoer van uw documenten

Is uw bedrijf gevestigd in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en wilt u een koerier inschakelen voor bijvoorbeeld het vervoer van uw belangrijke zakelijke documenten? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn er niet alleen voor vervoer in Alkmaar, maar wij verzorgen ook uw vervoer in binnen- en buitenland. Daarnaast kunt u altijd, in het weekend, ’s avonds en op werkdagen, onze koeriersdiensten inschakelen. Wij leveren snel en efficiënt uw pakketten en pallets op directe afroep. Aan de hand van uw zending bekijken wij welk voertuig wij gebruiken, hierbij kiezen wij uiteraard de meest efficiënte. Zo betaalt u nooit teveel voor het vervoer van uw goederen. Wij bieden u alles aan op het gebied van vervoer.

Vervoer tegen een scherp tarief

Bij uw koerier uit Alkmaar kunt u terecht voor vervoer tegen scherpe prijzen. Wilt u weten wat uw zending kost? Bel ons dan of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u vrijblijvend wat de totaalkosten zijn. Voor een betrouwbare en veilige koerier vanuit Alkmaar of regio Alkmaar zijn wij uw perfecte partner.

Modern wagenpark

Ons wagenpark is doeltreffend samengesteld en zeer modern. Alle wagens zijn uitgerust met navigatiesysteem en carkit, alles om zo snel mogelijk uw zending te kunnen bezorgen.